Wij zijn keurmerkhouder van de Stichting vrienden van Sinterklaas.

KEURMERKHOUDER


keurmerkfull

Uiteraard zijn de kinderen het middelpunt van de belangstelling tijdens het Sinterklaas feest. Maar ook een vriendelijke woord voor een volwassene is nooit misplaatst. Het is immers een gezellig feest voor groot en klein.

In het verleden waren er sinterklazen met slechte reputatie. Gelukkig is dit de laatste jaren aan het voorbij gaan en zien we niet meer echt de dronken sinterklaas die te laat op zijn afspraak komt. Maar ook tegenwoordig zijn er nog zaken die niet de schoonheidsprijs verdienen denk hierbij bijvoorbeeld aan pieten die in een hoekje staan te telefoneren en Whatsapp berichtjes die onder de kostuums te horen zijn. Sinterklaas mag zeker met zijn tijd meegaan maar er moet wel een stukje nostalgie overblijven.

Wij zijn zeer verheugt dat de stichting vrienden van Sinterklaas is opgericht. Zij houden controle en toezicht op Sinterklaasorganisaties. Op deze manier is het voor diegene die een Sinterklaas feest organiseren iets overzichtelijker om een bonafide Sinterklaasorganisatie te benaderen.

Het Sint Nicolaas Paleis Spijkenisse is keurmerkhouder van de Stichting vrienden van Sinterklaas. U kunt meer lezen over deze stichting op de website van de stichting vrienden van Sinterklaas.


Ontdek meer over het keurmerk